Fazrien - Terengganu's Wedding Photographer

By: Shamsul Fazrien

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  >  >>]    [Archive]
Sunday, 6-Jul-2008 07:17 Email | Share | | Bookmark
Outdoor Session, Wan Muhd Razeen & Asnida, 6 Julai 2008

 











Lanjutan daripada entry terdahulu, kali ini adalah gambar-gambar pada Outdoor Session pasangan Wan & Nieda. Pasangan ini telah memilih persekitaran Muzium Terengganu sebagai lokasi pilihan mereka. Sesi ini dirakam di bawah cuaca panas terik tepat pukul 1200 tengahari dan berakhir kira-kira 40 minit kemudian. Penat dan dahaga.. huhu

See ya!

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Saturday, 5-Jul-2008 19:58 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan, Wan Muhd Razeen & Asnida, Kuala Terengganu

 
 
 
View all 7 photos...







Entry kali ini adalah gambar pasangan pengantin baru Wan Muhammad Razeen (Wan) & Wan Nor Asnida (Nieda). Majlis telah selamat berlangsung di Pengadang Baru, Kuala Terengganu pada 5 Julai 2008. Best bekerjasama dengan pasangan ini, cukup-cukup sporting, terutama Wan yang suka gelak, menjadikan gambar-gambar amat ceria untuk dilihat. Kalau nak tahu, Nieda telah menempah servis saya sejak April lepas. Justeru pada bakal clients, yang berminat mendapatkan servis saya, anda perlu cepat-cepat menetapkan tarikh ya.








Jika dahulu, setiap pasangan yang berkahwin akan meletakkan "fotografi" sebagai perkara paling lastttt sekali perlu disettle. Tapi senario sekarang telah berubah. Fotografi telah menjadi perkara utama bagi setiap pasangan yang hendak merancang perkahwinan mereka. Tidak hairan lah kalau masing-masing sudah menetapkan tarikh awal-awal, bagi memastikan mereka boleh cepat-cepat booking photographer. Kudrat saya pun hanya mampu mengambil seorang clients sehari.








Kepada bakal-bakal clients, CEPAT! Tempahan-tempahan bulan Ogos dah hampir penuh, Minggu CHINESE NEW YEAR 2009 pun dah hampir penuh! Kepada yang ingin melangsungkan majlis pada akhir tahun, jangan berlengah-lengah menempah servis saya. Minggu lepas dah banyak saya terpaksa menolak tempahan, disebabkan tarikh bulan Ogos dah banyak ditempah.

See ya later!

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Sunday, 8-Jun-2008 10:36 Email | Share | | Bookmark
Outdoor Session, Zuhair & Aida, Pantai Tok Jembal 7 Jun 2008

 
 
 
View all 4 photos...






Sambungan daripada entry lepas, kali ini adalah sesi outdoor pasangan pengantin Zuhair & Aida. Lokasi kali ini bertempak di pantai Tok Jembal, Kuala Terengganu.








Selamat pengantin baru buat pasangan Zuhair & Aida. Tengok korang gelak-gelak dalam gambar, sejuk mata memandang. Semoga berbahagia hingga akhir hayat. Amin.






Kepada bakal clients, cepat-cepat booking. Slot untuk bulan Ogos dah tak banyak kosong, tunggu apa lagi, booking sekarang .


ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Sunday, 8-Jun-2008 09:47 Email | Share | | Bookmark
Majlis Sambut Menantu, Zuhair & Aida, Kuala Trg 7 Jun 2008

 
 






Entry kali ini merupakan gambar-gambar perkahwinan pasangan Ahmad Zuhair & Nurul Aida. Majlis kali ini adalah majlis sambut menantu di sebelah pihak pengantin lelaki. Zuhair dari Kuala Terengganu, manakala Nurul Aida berasal dari Johor Bahru.







Pada awalnya, agak berpeluh untuk saya menyelaras setting camera dan speedlight, kerana permukaan kayu di dalam rumah. Sukar sedikit nak memantulkan cahaya speedlight dengan baik. Maklumlah masih bertaraf "beginner" . Namun, saya telah memberikan 110% untuk menghasilkan yang terbaik.







Selesai sesi di rumah, saya mengajak pasangan Zuhair & Aida untuk melakukan sesi outdoor, dengan ditemani rakan-rakan beliau. Gambar-gambar outdoor session di entry seterusnya. See ya!

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Friday, 6-Jun-2008 17:15 Email | Share | | Bookmark
Outdoor Session, Julizawati & Imran Hidayat, Merang 6 Jun 2008

 
 
 
View all 4 photos...






Pasangan Julizawati & Imran Hidayat ( wow, dah 3 orang clients nama Imran sepanjang 2 minggu ini ). Pasangan ini asalnya berhajat menempah servis fotografi saya untuk majlis perkahwinan mereka pada bulan Ogos nanti. Namun, hajat mereka terpaksa saya tolak kerana pertindihan tarikh dengan clients yang telah menempah lebih awal. Diorang bertanya tarikh tersebut sejak April, tapi tarikh tersebut telah ditempah sejak Januari lagi . Justeru, mereka mengajak saya ke sesi outdoor, nampaknya mereka berkeras tetap mahukan sentuhan kamera saya. Terima kasih banyak-banyak







Pada awalnya, kerana kesilapan komunikasi, lokasi Merang disangka Marang . Itulah Ju, sms jgn taip "MRG", Merang pun boleh, Marang pun boleh.. hehe. Bagaimanapun, sampai juga ke Merang walaupun jam menunjukkan hampir pukul 6. Sekurang-kurang masih terdapat sedikit cahaya matahari untuk digunakan.







Sesi berakhir kira-kira pukul 715 petang. Singgah sebentar di pertengahan jalan untuk menjamu selera dengan sotong goreng celup tepung. Slurrpp .

Berkehendakkan gambar-gambar seperti ini? Jom booking, promosi murah untuk weekdays. See ya!


ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net