Fazrien - Terengganu's Wedding Photographer

By: Shamsul Fazrien

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Sunday, 30-Nov-2008 12:17 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan,Bakri & Fhaizrani, Kuala Terengganu 27 Nov 08

 
















Entry kali ini ialah majlis perkahwinan pasangan Bakri & Fhaizrani. Majlis berlangsung pada 27 November 2008, majlis akad di Masjid Kristal dan persandingan di Manir, Kuala Terengganu. Hujan turun tidak henti-henti dari pagi sampai petang, maybe hujan rahmat, memberkati perjalanan majlis perkahwinan ini

Bakri, view la sedikit pics anda di sini, dan sebahagian lagi di flickr . Bakri ini cukup excited nak dapatkan servis fotografi saya, so harap-harap berpuashati la yer dengan hasilnya.... itupun disebabkan hujan terpaksa skip sesi gambar outdoor

Anda boleh lihat sebahagian lagi gambar-gambar di http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets.

See ya! For da next entry...

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Website : http://www.fazrien.com
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Monday, 24-Nov-2008 10:12 Email | Share | | Bookmark
Outdoor Session, Bob & Jaja, Kerteh 22 November 2008

 













Sesi outdoor pasangan Bob & Jaja dijalankan di pantai Kemasik. Sesi dilakukan dalam jangkamasa sejam. Kena cepat-cepat, kot hujan nanti .

Hah...last week ada 3-4 orang duk call request tarikh 26 Januari 2009, asalnya date tu telah ditempah, tapi sekarang date tu tengah kosong. Cepat, cepat!. Silap sendiri tak save nombor diorang, susah plak nak bagitau date dah kosong (pasal client Amy nak anjak date nikah awal, before fly to oversea).

Anda boleh lihat sebahagian lagi gambar-gambar di http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets.

See ya! For da next entry...

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Website : http://www.fazrien.com
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Monday, 24-Nov-2008 09:58 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan, Bob & Jaja, 22 November 2008

 




















Aaaaaargh..... dah tak tahu nak upload gambar mana satu . So, tengoklah secara random, sedikit gambar-gambar pada majlis persandingan pasangan Bob & Jaja. Hanya 19 keping dari sejumlah 500++ keping gambar.

Anda boleh lihat sebahagian lagi gambar-gambar di http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets.

See ya! For da next entry...

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Website : http://www.fazrien.com
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu




Monday, 24-Nov-2008 09:25 Email | Share | | Bookmark
Majlis Akadnikah, Bob & Jaja, Kerteh 21 November 2008

 















Majlis akadnikah Bob & Jaja telah selamat berlangsung pada Jumaat lepas 21 Nov 2008 di Kerteh. Ramai duk buzz YM tanya update gambar bila, hehehe, sori la dah masuk peak season ni so ke'busy'an mula melanda.

Anda boleh lihat sebahagian lagi gambar-gambar di http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets.

See ya! For da next entry...

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Website : http://www.fazrien.com
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Wednesday, 19-Nov-2008 19:41 Email | Share | | Bookmark
Contoh Salah Satu Album Custom

 




Ini hanyalah salah satu contoh album yang ditawarkan oleh FAZRIEN Photography. Anda boleh melihat dan membelek sendiri contoh-contoh album lain, di ofis. Mutu produk sentiasa dipertingkatkan dari semasa ke semasa. Anda tidak perlu khuatir kerana FAZRIEN Photography hanya akan menawarkan produk yang bermutu tinggi sahaja. Walaupun dengan pakej harga servis yang rendah, anda tetap mendapat produk yang bermutu, dan bukannnya mendapat album "murah", malahan agak mahal dan berkualiti, berbeza daripada kebanyakan.

LINK GAMBAR ALBUM : http://www.flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/72157607227440819/




NASIHAT - BOOKING AWAL
Minggu ini banyak juga menerima panggilan telefon dan email, yang request servis pada date-date tertentu pada tahun depan. Tetapi ada yang merungut dan kecewa disebabkan tarikh-tarikh pilihan sudah di booking oleh clients terawal. Seperti yang saya selalu nasihati dari dulu lagi, sila lah booking awal ya . Senario telah berubah, fotografi kini menjadi salah satu aspek terpenting dalam proses preparation perkahwinan. Maka booking fotografer harus didahulukan kerana inilah sahaja aset bernilai (gambar) yang boleh diview sehingga berpuluh tahun mendatang, bukannya seperti pelamin (sebagai contoh) yang hanya anda boleh lihat pada satu hari majlis sahaja. Jangan lambat-lambat k, nanti menyesal tak sudah . Lihat di bawah, rujukan date yang telah dibooking & telah dibayar deposit fees.

See ya! For da next entry...

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net