Fazrien - Terengganu's Wedding Photographer

By: Shamsul Fazrien

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Friday, 24-Oct-2008 19:43 Email | Share | | Bookmark
Outdoor Session, Khairul & Waty, Kuala Terengganu, 24 Okt 2008

 




















Sesi outdoor pasangan Khairul & Waty telah dijalankan di Bangunan Baru Pasar Kedai Payang dan juga beberapa shot di Jalan Kampung Cina. Sesi agak lewat dijalankan kira-kira pukul 600 petang. Hujan rintik-rintik juga turun dan cuaca sentiasa mendung menyebabkan cahaya agak terbatas, namun servis yang terbaik tetap diberikan . Maklumlah, sekarang dah masuk musim tengkujuh, jadi soal hujan memang tidak dapat dielakkan. Lokasi ini memang dipilih client, sesuai untuk mengelakkan lokasi yang menjadi tumpuan ramai. Sememangnya agak terbatas lokasi outdoor di Kuala Terengganu ni, jadi jika anda (bakal clients) nak mudah, baik survey-survey dan tinjau-tinjau lokasi pilihan anda terlebih dahulu, fotografer akan ikut je .


Sila klik link berikut untuk alternatif gambar client-client : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/

See ya! For da next entry...

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Friday, 24-Oct-2008 19:04 Email | Share | | Bookmark
Majlis Akadnikah, Khairul & Waty, Kuala Terengganu, 24 Okt 2008

 



















Yahoo.... dapat jugak update gambar wedding minggu ni, setelah berehat selama 2 minggu daripada tugasan wedding. Pasangan bertuah pada hari ini ialah Waty & Khairul....sorang dari Terengganu dan disatukan dengan jejaka dari Johor . Waty ni dah menempah servis FAZRIEN Photography sejak 3 bulan lepas lagi, itupun masih terlepas untuk sesi esok hari kerana tarikh esoknya sudah ditempah oleh pasangan lain sejak 4 bulan lepas. Moral of da story, bakal-bakal client booking cepat-cepat tau .
Kali ini tugasan agak mencabar juga, di rumah kayu yang permukaan dan segala siling adalah kayu semata-mata. Maksudnya agak berpeluh jugak saya mencari setting sesuai untuk memantulkan cahaya "flash" di tahap yang cun. Namun, servis yang terbaik dan 110% tetap diberikan.... so silakan view dan enjoy gambar-gambar pasangan ini.

Sila klik link berikut untuk alternatif gambar client-client : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/

See ya! For da next entry...

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Monday, 20-Oct-2008 20:51 Email | Share | | Bookmark
Pakej SPONTANEOUS OUTDOOR PORTRAITS (Pakej Non-Wedding)

 


Sekarang FAZRIEN Photography telahpun melancarkan pakej non-wedding "Spontaneous Outdoor Portraits", setelah mendapat beberapa pertanyaan, permintaan dan galakan dari bekas-bekas clients yang mengatakan antara kekuatan FAZRIEN Photography adalah pada outdoor portraits. Pakej ini adalah berdasarkan terma dan syarat yang telah ditetapkan, antaranya 3 hours coverage per session, UNLIMITED snap of pics, harga & lokasi untuk area Kuala Terengganu (luar kawasan memerlukan sedikit bayaran travel fees) & 1 DVD mengandungi semua gambar-gambar yang telah disnap.

KLIK LINK BERIKUT untuk sedikit antara contoh-contoh gambar pakej ini
http://www.flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/72157607549941123/

SIAPA YANG PERLU MELANGGAN PAKEJ INI?
1) Anda. Bagi sesiapa yang menginginkan gambar-gambar outdoor portraits tapi belum nak kahwin lagi, cuma untuk suka-suka sebagai koleksi simpanan peribadi.
2) Kawan-kawan karib yang ingin mengabadikan kenangan bersama-sama. Lagi jimat kalau 3-4 orang, boleh berkongsi bayar harga pakej ini.
3) Pasangan kekasih yang ingin merakamkan gambar saat-saat indah bersama, juga sesuai dijadikan pakej pre-wedding.

Wokey, weekend ni ada lagi 2-3 sesi wedding + outdoor, so nantikan update-update pada minggu depan ya. See ya! For da next entry... Sila klik link berikut untuk alternatif gambar client-client : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Sunday, 12-Oct-2008 20:01 Email | Share | | Bookmark
Persandingan, Sh.Mutmainah & Nazrul Hazmin Dato' Mohd, Kuala Trg

 
















Kali ini entry majlis persandingan pasangan Sharifah Mutmainah & Nazrul Hazmin Bin Dato' Mohd, yang dilangsungkan di Dewan Serbaguna, Bangunan PPAT. Inilah kali pertama saya shooting gambar dalam dewan PPAT ni . Sesi foto turut diadakan juga di rumah pengantin selepas selesai majlis di dewan.

Okey guys, 3 entry sudah di update hari ini. Penat dah sehari suntuk edit gambar, album & bekerja di ofis, non-stop dari pagi sehinggalah dah nak pagi semula (dah jam 4.20 pagi). See ya later...

See ya! For da next entry...
Sila klik link berikut untuk alternatif gambar client-client : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Sunday, 12-Oct-2008 19:37 Email | Share | | Bookmark
Majlis Akadnikah, Sh. Mutmainah & Nazrul Hazmin Dato' Mohd

 
























Pada pagi 11 Oktober 2008, telah berlangsung dengan selamatnya majlis akadnikah pasangan Sharifah Mutmainah & Nazrul Hazmin Bin Dato' Mohd. Majlis akadnikah dilangsungkan di Masjid TEngku Tengah Zaharah, Kuala Ibai. Saksikan..... dah tak tahu nak tulis apa sebab jam dah menunjukkan 4 pagi semasa upload gambar entry kali ini... ngantuk .

See ya! For da next entry...
Sila klik link berikut untuk alternatif gambar client-client : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net