Fazrien - Terengganu's Wedding Photographer

By: Shamsul Fazrien

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Oct-2008 23:47 Email | Share | | Bookmark
NEW Camera Equipment - Exploring New Thing

 









Non-wedding entry.. hehe. Sebenarnya gambar di atas tidak menunjukkan apa-apa, cuma saya berlatih memahirkan diri dengan equipment kamera baru, bagi memantapkan lagi gambar-gambar anda...para clients. Equipment kamera baru dibeli semalam, dan ini gambar-gambar (gambar sekitar meja kerja saya ) hasil penggunaannya, memang best digunakan.

See ya! For da next entry...
Sila klik link berikut untuk alternatif gambar client-client : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Tuesday, 7-Oct-2008 23:26 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan, Khairi & Nadia, Marang 4 Okt 2008

 




















Majlis perkahwinan pasangan Khairi & Nadia telah selamat berlangsung pada 4 Oktober 2008 yang lalu bertempat di Marang, Terengganu. Nadia sebenarnya telah cuba mendapatkan servis saya sejak 5-6 bulan lepas, sememangnya perancangan sejak awal. Setidak-tidaknya dapat mengelakkan tarikh daripada bertindih dengan clients lain.

Saksikan... kepada Nadia, sabar ya album insya-Allah dalam seminggu dua lagi. Tuntutan kerja makin bertambah, namun akan dipastikan album-album clients mengikut jadual .

See ya! For da next entry...
Sila klik link berikut untuk alternatif gambar client-client : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Tuesday, 7-Oct-2008 23:09 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan, Roslan & Noriah, Jerteh 3 Okt 2008

 














Dah lama kan tidak update gambar-gambar wedding. Entry kali ini merupakan gambar majlis persandingan pasangan Roslan & Noriah yang berlangsung dengan meriahnya pada 3 Oktober 2008 ( Hari Raya ke-3). Majlis bertempat di Jerteh, Besut. Saksikan....

See ya! For da next entry...
Sila klik link berikut untuk alternatif gambar client-client : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Sunday, 28-Sep-2008 06:28 Email | Share | | Bookmark
Non-Wedding : Outdoor Portraits

 























Hai! Apa kata kali ini kita layan gambar-gambar non-wedding. Sesi ini dirakam pada 28 Spetember 2008 bertempat di Jeti Merang & Tok Jembal. Ayien warming up sket sebab 2nd day raya dah start nak busy ambil gambar wedding semula.

See ya! For da next entry...
Sila klik link berikut untuk alternatif gambar client-client : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Thursday, 11-Sep-2008 08:55 Email | Share | | Bookmark
Majlis Sambut Menantu, Hazslan & Suhaila, 23 Ogos 2008

 





Hai... Kali ini entry terakhir untuk clients-clients pada majlis Ogos lepas. Lambat sedikit upload gambar pasangan Hazslan & Suhaila ini, kerana komitmen menyiapkan album-album customized, akhirnya semua album dapat disiapkan LEBIH AWAL dari jangkaan... sukenya . Hazslan pada mulanya request supaya gambar-gambar diorang tidak dipaparkan di fotopages ini, tapi lepas pujuk sket2, akhirnya dapat la ayien upload serba sedikit untuk tujuan promosi.

BERCUTI - Ofis FAZRIEN PHOTOGRAPHY Ditutup Sementara Waktu
Okey lah, ayien nak bersiap-siap kemaskan barang-barang. Besok travel ke Kuala Lumpur. Selesaikan sedikit tugasan dan bercuti, sebab dah lama bersengkang mata tiap-tiap hari sampai awal pagi, sejak Jun lagi....exhausted . Waktu ni jer masa terbaik pi holiday, sebab jadual tempahan dah ada sampai Januari 2009 kan. Walau apapun, kepada bakal clients yang masih berkira-kira, cepat tetapkan tarikh dan booking ya Pakej pun pada harga berbaloi, siap boleh bayar 2 kali (deposit fees & final payment).. hehe

See ya! For da next entry...
Sila klik link berikut untuk alternatif gambar client-client : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net