Fazrien - Terengganu's Wedding Photographer

By: Shamsul Fazrien

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Sep-2008 14:05 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan, Siti Munirah, Bachok, Kelantan 24 Ogos 2008

 






















Majlis last month, tapi kali ini baru berpeluang nak update, setelah bersengkang mata menyiapkan album clients. Entry kali ini merupakan majlis pertunangan Siti Munirah & Faizal yang telah selamat berlangsung di Bachok, Kelantan pada 24 Ogos 2008 yang lalu.
Siti Munirah atau saya panggil C-tim ini merupakan rakan karib pada ex-client Norhana (jika anda masih ingat entry Norhana & Hafizi 17 Ogos 2008). Okey, saksikan.....

See ya! For da next entry...
Sila klik link berikut untuk alternatif gambar client-client : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Tuesday, 2-Sep-2008 17:24 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan, Shida & Fakhrul, 22 Ogos 2008

 








Hye! Majlis kali ini adalah majlis pertunangan Shida & Fakhrul. Sebenarnya dah lama berlangsung pada 22 Ogos 2008 yang lalu, tapi kali ini baru berkesempatan upload, itupun sedikit je. Lokasi majlis dekat je dengan my ofis, kat area Ladang, Kuala Terengganu. Mencabar jugak ambil gambar di majlis ini, kerana rumah tiada bersiling dan berpermukaan kayu untuk memantulkan cahaya speedlight, namun servis 100% tetap diberikan

See ya! For da next entry...
Sila klik link berikut untuk alternatif gambar client-client : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Tuesday, 26-Aug-2008 17:59 Email | Share | | Bookmark
Outdoor Session , Ah & Hazrul, Kuala Terengganu 22 Ogos 2008

 










Outdoor session pasangan Ah & Hazrul ini dibuat lain dari kebiasaan. Sebenarnya tiada perancangan khusus nak buat sesi outdoor di mana, jadi kitorang pun parking kereta di tepi jalan dan shooting di tepi jalan tersebut sahaja. Saksikan........

Sila klik link berikut untuk alternatif gambar client-client : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/

See ya! For da next entry...

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Tuesday, 26-Aug-2008 09:02 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan, Ah & Hazrul, Kuala Terengganu 22 Ogos 2008

 




















Majlis persandingan Ah & Hazrul telah berlangsung pada 22 Ogos 2008 lepas di Paloh, Kuala Terengganu. Untuk pengetahuan, pasangan ini merupakan ex-clients FAZRIEN Photography, jikalau masih ingat terdapat entry Majlis Akadnikah mereka pada April lepas.

Kali ini, mereka sekali lagi memberikan kepercayaan kepada FAZRIEN Photography untuk merakamkan majlis persandingan mereka pula. Terima kasih banyak-banyak . Jom tengok serba sedikit gambar-gambar.... nak banyak-banyak tak bolehlah ye, private just for clients only

Sila klik link berikut untuk alternatif gambar-gambar clients : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/

See ya! For da next entry...

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Tuesday, 26-Aug-2008 07:09 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan, Jirran & Diana, 20 & 21 Ogos 2008

 










Saksikan sedikit gambar di majlis perkahwinan Nor Diana & Jirran. Majlis telah berlangsung pada 20 Ogos 2008 dan 21 Ogos 2008 yang lalu. Okey guys.... nak sambung kerja editing......

Sila klik link berikut untuk alternatif gambar-gambar clients : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/

See ya! For da next entry...

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net