Fazrien - Terengganu's Wedding Photographer

By: Shamsul Fazrien

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Friday, 15-Aug-2008 05:56 Email | Share | | Bookmark
Majlis Akadnikah, Hafizuddin & Noraida, Besut 14 Ogos 2008

 
 
 
View all 6 photos...








Hye! i'm back.. Kali ini di upload entry gambar-gambar sempena majlis akadnikah pasangan Hafizuddin & Wan Noraida, yang telah selamat berlangsung di kediaman rasmi pegawai daerah Besut. Saksikan sebahagian kecil sahaja gambar-gambar yang diupload.









Pada 17 Ogos dan 18 Ogos (oops! my besday ) akan menyusul pula majlis-majlis keraian dan persandingan. Jadi minggu depan kita akan kembali dengan gambar-gambar yang lain pula. Oh ya, kotak-kotak emel sudah makin banyak dengan pertanyaan untuk tarikh majlis pada akhir tahun. Jadi bagi sesiapa bakal clients yang belum menetapkan tarikh, cepat-cepat ya











Huhuhu.... Ayien got a problem bila dah banyak sangat majlis kahwin, sampai dah tak tahu nak upload pics mana... hehe. So moga sukehati dengan sedikit pics yang telah diupload disini. For da rest untuk beratus-ratus gambar-gambar lain, keep private just for client.. hihihi






FLICKR!
Di atas permintaan ramai, saya dah setup my flickr account untuk diview. Mudah sedikit untuk anda semua melihat setiap entry berdasarkan sets yang diasing-asingkan untuk setiap clients.

SILA KLIK LINK BERIKUT : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/

See ya! For da next entry...

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets/
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Wednesday, 13-Aug-2008 07:13 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan, Shahrin & Rozelawati, K. Berang 9 Ogos 08

 
 
 
View all 7 photos...










Entry yang ditunggu-tunggu oleh ramai orang, terutama kawan-kawan pengantin, hehe. Kali ini adalah entry pasangan Shahrin & Rozelawati. Majlis telah selamat berlangsung pada 9 Ogos 2008 yang lalu bertempat di Tanjung Putat, Kuala Berang. Photographer pada sebelah paginya bergegas datang Kerteh, sebelah petangnya setelah selesai, bergegas pulang untuk bersiap-siap ke Kuala Lumpur. Yang pasti 110% komitmen akan diberikan kepada my clients













Rozelawati ini, saya memanggilnya Kak Tie. Dia adalah antara orang pertama yang menyokong pembabitan saya dalam perniagaan fotografi ini. Antara orang terawal booking saya. Dulu saya pernah shoot fotografi untuk majlis pertunangan beliau, pada bulan 12 tahun lepas. Masa itu saya masih baru memegang kamera, hehe. Kak Tie pun selalu comment kat fotopages ni dengan menggunakan nickname Shawatie. Apapun, selamat pengantin baru buat Shahrin & Kak Tie.




Semalam singgah ke kedai jual kamera. Tokey kata tahun ni ramai betul beli kamera sebab nak jadi wedding photographer agaknya. Baguslah untuk memeriahkan industri. Tapi agak sedih kalau niat adalah untuk merompak wang clients. Jangan mengambil foto kerana wang, tetapi kerana PASSION. Dengan passion, bakat kita akan dihargai secara tidak sedar dan akan dapat keberkatan dari segi pendapatan dan kehidupan. Untuk clients, pilihlah yang terbaik, choose da best okey.

Saya pun sentiasa menerima email yang ingin meminta tunjukajar, actually saya tiada pengetahuan asas dan gambar yang dirakam adalah dari gerakhati dan passion . Sekarang dah genap 9 bulan saya terlibat dalam bidang ini, terima kasih kepada clients dan rakan-rakan yang sentiasa menyokong saya dari bawah. Jasa anda tidak ternilai harganya

See ya! For da next entry...

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Wednesday, 13-Aug-2008 06:48 Email | Share | | Bookmark
Konvokesyen Norsyazrah, UKM Bangi 11 Ogos 2008

 
 
 
View all 4 photos...





Ubah selera sket, asyik2 wedding jer kan? hehe. Ini sebahagian kecil gambar yang dirakam sempena hari konvokesyen Norsyazrah di UKM Bangi dalam jurusan Undang-undang. Sikit sahaja diupload, yang lain-lain kat ofis, hehe.

See ya! For da next entry...

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Tuesday, 12-Aug-2008 14:35 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan, Wadi & Lisa, Kemasik 080808

 
 
 
View all 6 photos...









Kali ini kita lihat antara sebahagian koleksi gambar sempena majlis perkahwinan Wadi & Lisa yang telah selamat berlangsung pada 080808 yang lalu. Majlis berlangsung di Kemasik dan sesi outdoor telah dilakukan di pantai belakang rumah Lisa, cantik tempatnya. Kalau anda masih ingat , dalam bulan Mei yang lalu terdapat entry pre-wedding pasangan ini. Kali ini selain majlis akad, sesi sambut menantu akan menyusul pada minggu depan pula. Untuk pengetahuan, FAZRIEN Photography telah ditempah oleh Lisa sejak awal tahun lagi, memang cepat ditempah dan diberi sepenuh kepercayaan untuk saya mengabadikan majlis bersejarah mereka pada kali ini.











Hikhik... banyaknya dapat message yang asyik duk bertanya bila nak upload. Sememangnya lambat sikit kali ini update website, kebetulan kerja banyak. Ini pun sempat rehat 1 jam selepas selamat drive balik dari KL, terus upload pics entry ini. Untuk tidak menghampakan pasangan Lisa & Wadi nak lihat sedikit gambar diorang, dan juga kawan-kawan dan viewers my fotopages yang tidak pernah letih untuk menyokong kerjaya saya. Time kaceh!









See ya! For da next entry...

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


Saturday, 26-Jul-2008 17:37 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan, Adilawati, Kerteh 26 Julai 2008

 
 
 
View all 6 photos...







Kali ini kita mengubah sedikit selera. Sebelum ini asyik disajikan dengan majlis perkahwinan, entry kali ini pula adalah majlis pertunangan Adilawati. Seingat saya, ini adalah kali ke-3 saya mengambil gambar majlis pertunangan.









Majlis berlangsung secara sederhana tetapi cukup meriah dan bermakna. Saksikanlah sebahagian kecil gambar-gambar yang dirakam. Sebenarnya tak tahu nak upload gambar mana, harap anda semua suka dengan gambar-gambar yang disajikan kali ini.









Selesai majlis, sempat sekejap mengambil gambar outdoor. Bagaimanapun cuaca hujan dan mendung membataskan sedikit sesi bergambar. Untuk pengetahuan, pakej pertunangan mempunyai diskaun, dengan setiap pakej yang dilanggan akan mendapat potongan RM100. Jadi, jangan ragu-ragu jika ingin menempah untuk sesi pertunangan anda.

See ya!

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net