Fazrien - Terengganu's Wedding Photographer

By: Shamsul Fazrien

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-Jan-2009 06:34 Email | Share | Bookmark
Majlis Perkahwinan, Munirah & Azhari, 28 Dis 2008

SLIDESHOW! SLIDESHOW! SLIDESHOW!



Jom tengok slideshow gambar majlis perkahwinan pasangan Munirah & Azhari. Sedikit sahaja gambar diupload di fotopages ini, jadi kalau nak tengok banyak-banyak boleh view slideshow ya. Kalau internet slow, tunggu abis loading dulu... hehe
















Majlis Munirah & Azhari ni merupakan majlis terakhir untuk tirai 2008. Penat sangat! . Mesti ramai clients bertanyakan mana giliran gambar diorang untuk diupload... hehe. Tapi saya terpaksa membuat keputusan tidak popular, iaitu menyiapkan album-album anda terlebih dahulu, supaya album diterima tepat pada masanya. Lagipun minggu ini mengalami sedikit masalah dengan pengilang album, so terpaksa bertukar pengilang album untuk ke sekian kalinya. Mana-mana pembekal dan pengilang yang tidak menjaga kualiti dengan FAZRIEN Photography, terpaksa la terima nasibnya

Enjoy da pics...sori..kat flickr pon sikit jer upload, so view la slideshow ya.

ShamsulFazrien @ Ayien
FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120C, Tingkat 1, Room 02, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

019 9939 741, 017 9441 344
YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Website : http://www.fazrien.com
Fotopages : http://shamsulfazrien.fotopages.com
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets
Blog : http://shamsulfazrien.blogspot.com

Capture Your Life At Its Best
Fotografi Perkahwinan, Pertunangan, Outdoor Session, Event Di Terengganu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net