Fazrien - Terengganu's Wedding Photographer

By: Shamsul Fazrien

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 9-Jan-2009 21:56 Email | Share | Bookmark
BERPINDAH : www.fazrien.com/blogFazrien Photography akhirnya menyahut seruan muslimin seluruh dunia, yang menyeru supaya kempen memboikot produk Israel di perluaskan, sebagai tanda kekecewaan, bantahan, amarah dan kutukan terhadap kezaliman rejim zionis melakukan pembunuhan kejam ke atas masyarakat Palestin. Adalah dimaklumkan fotopages merupakan produk 100% Israel dan diasaskan oleh syarikat berpengkalan di Tel Aviv, Israel.

Diakui, adalah tidak mampu untuk kita semua pergi berjihad bersama-sama masyarakat Palestin. Tetapi hanya dengan usaha tidak seberapa inilah sahaja mampu kita tunjukkan keprihatinan kita terhadap kekejaman yang berlaku. Sehubungan dengan itu, sebagai tanda protes terhadap kekejaman pihak Israel terhadap Palestin, Fazrien Photography dengan ini secara RASMI berpindah ke blog baru http://www.fazrien.com/blog dan menutup operasi shamsulfazrien.fotopages.com di syarikat milik Israel (Fotopages).

Sebelum ini pun sudah terfikir untuk berpindah ke blog yang lebih tersusun dan mantap. Tetapi gusar keran diakui fotopages mempunyai pengikut sendiri dan user-friendly. Selepas ini semua entry baru tahun 2009 boleh dilayari di blog baru. Manakala semua entry tahun lepas akan kekal disimpan di fotopages ini, sebagai sumber rujukan anda. Tiada lagi update disini, so lepas ini jom ramai-ramai simpan my adress blog dan layari la selalu ya, setiap hari. Sedih juga kan, sebab dah setahun guna fotopages ini, daripada tiada viewers sehinggalah mencecah 700-800 viewers setiap hari. Apapun kita perlu maju ke depan dan ber'hijrah'.

Salam, Ayien.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net